Seringkali kita melihat susuk selebriti dan personaliti Malaysia Neelofa hadir ke pertunjukan fesyen mewah di luar negara. Daripada jenama terkemuka seperti Dior, Giuseppe Zannoti, Bottega Venetta, Prada. Terbaru, pengusaha jenama Nealofar itu kini dijemput menjadi selebriti pertama hadir ke pertunjukan fesyen jenama mewah Versace di Milan Fashion Week baru-baru ini. 

Tampil bergaya dengan kot berwarna biru turquoise, digayakan dengan skarf tudung biru gelap. Neelofa mengenakan makeup minimalis namun masih tampak “bold” dan “edgy” dengan makeup mata yang memukau.  Menerusi Instagramnya, Neelofa memuat naik kapsyen “feminity with a bit of edgy” sekaligus menggambarkan dirinya seorang yang kreatif dan gemar bereksperimen dengan fesyen. 

Menurut Neelofa lagi, beliau yang sememangnya peminat jenama mewah itu berasa teruja dengan jemputan yang diterima, malah beliau turut teruja melihat koleksi kali ini yang boleh diperagakan bersesuaian dengan dirinya sebagai wanita berhijab. 

” Saya sangat teruja, banyak item yang diperaga di atas pentas boleh saya gayakan dengan hijab”-Neelofa. 

Neelofa yang berada di Milan sejak 21 Februaru lalu turut memenuhi beberapa undangan jenama mewah antarabangsa yang lain sempena minggu fesyen di Kota Milan. 

“Nampak elegen dan classy, love it!”- Peminat

Para peminat Neelofa yang setia mengikuti perkembangan fesyennnya turut memuji pemilihan fesyen Neelofa. Rata-ratanya menyukai penampilan selebriti itu. Nampak elegan dan classy, sesuai dengan personaliti Neelofa yang berani. 

Kejayaan demi kejayaan yang dicapai oleh usahawan muda ini menjadikan nama beliau sebaris dengan selebriti dan personaliti antarabangsa yang lain. Syabas, Neelofa!