Jangan ketinggalan untuk menjawab soalan-soalan mudah siri Marvel : Cloak & Dagger dan menang hadiah eksklusif kami!

Cloak & Dagger mengisahkan tentang dua orang remaja iaitu Tandy Bowen (Olivia Holt) dan Tyrone Johnson (Aubrey Joseph) yang memiliki kuasa luar biasa dimana kuasa tersebut akan berhasil selepas kedua-dua mereka bergabung tenaga. Tandy merupakan seorang remaja kaya namun kemewahan yang dimilik beliau musnah akibat taufan Katrina. Manakala, Tyrone pula merupakan seorang remaja yang dilahirkan dengan keluarga yang cukup mewah. Dan, akhirnya jatuh cinta terhadap Tandy. 

Kisah percintaan mereka bukanlah seperti remaja lain. Kerana, hubungan yang tercipta antara keduanya bagai sudah ditakdirkan. Ini kerana, Tandy dan Tyrone telah dikurniakan dengan kuasa misteri bagi membantu menyelamatkan bumi.

Dengan tema persahabatan, pengorbanan, keberanian dan bagaimana cara mengatasi ketakutan, Cloak & Dagger pastinya menepati citarasa penonton terutamanya generasi muda sekarang.

Jadi, apa tunggu lagi! kepada semua peminat siri Marvel : Cloak & Dagger anda boleh menang 10 hadiah eksklusif kami dengan hanya menonton siri Cloak & Dagger di tonton!  

Pemenang boleh mendapatkan hadiah eksklusif daripada Marvel berupa :

  1. Cloak & Dagger Light Stick 
  2. Inhumans Fidget Spinner edisi terhad!

Untuk menjawab soalan tersebut anda boleh klik disini. Peraduan akan bermula pada 25 Jun sehingga 25 Julai 2018!