Foto zaman muda yang dimuat naik oleh pelakon, pelawak dan pengacara Zizan Razak di akaun Instagram miliknya menjadi usikan teman selebriti dan netizen kerana bukan sahaja foto tersebut lucu, malah kapsyennya juga terlalu kelakar. 

Mana taknya, Zizan menyamakan wajah zaman mudanya dengan penyanyi kumpulan Floor 88, Ayie dan berkata kumpulan itu sudahpun menjumpai pengganti kepada Ayie. 

“Pengganti @ayieelhamf88 sudah ditemui.  Penyanyi baru ini dikenali sebagai Ayam dan mungkin juga nama kumpulan Floor 88 akan ditukar nama kepada Basement 88 ini supaya tidak mengelirukan peminat. 

“Dan Basement 88 sekarang sedang sibuk merakam lagu baru mereka yang berjudul”setan hutang aku bila nak bayar hanat?!” Dan diharap semua peminat sabar menanti kemunculan kumpulan berbakat besar ini. #basement88 #floor88,” tulis Zizan sebagai kapsyen. 

Rata-rata ramai teman selebriti yang tidak tahan dengan perkongsian Zizan itu dan meninggalkan komen-komen yang mengundang usikan dan tawa netizen. 

Ada pula yang menyamakan rambut Zizan sewaktu muda dengan mop! Aduh, macam-macam!

Tapi kalau nak diikutkan, foto lama Zizan memang ada iras muka Ayie pun. Malah, Ayie sendiri membalas komen @radin_era dan mengatakan dia dan Zizan adalah kembar yang terpisah. 

 

  Kredit Foto: Instagram @zizanrazak869